Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Θέλουμε ένα κυρίαρχο μονοθέσιο»




Στο εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello βρέθηκε ο Fernando Alonso και σχολίασε την αποφασιστικότητα των ανθρώπων της ομάδας για να
κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο ικανό για πρωτάθλημα του χρόνου.


Ο Ισπανός οδηγός δήλωσε: «Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο για να καλύψει το χαμένο έδαφος την επόμενη χρονιά και να αποκαταστήσει την αίσθηση που είχε η Red Bull τα δύο τελευταία χρόνια».

Ο Fernando Alonso ανέφερε ότι η Ferrari είναι συνηθισμένη να παίρνει νίκες και πρωταθλήματα και αυτός είναι ο στόχος και για φέτος. «Από τον πρώτο μηχανικό μέχρι τον τελευταίο σχεδιαστή, έχω δει μια ατμόσφαιρα πλήρους συγκέντρωσης και τεράστιας επιθυμίας να αποκτήσουμε ένα κυρίαρχο μονοθέσιο» είπε.

«Έτσι παραμένω κάπως ήρεμος και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράματα θα πάνε καλά, αφού η Ferrari έχει την ικανότητα να κατασκευάσει ένα μονοθέσιο που θα νικήσει».

Όσον αφορά το μονοθέσιο ο Ισπανός δήλωσε ότι η ομάδα έχει χρησιμοποίησει καινοτομίες, που μπορεί να μην υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας της πιο συντηρητικής προσέγγισης της Ferrari.

Τέλος, ο Alonso μετέφερε το αισιόδοξο κλίμα από το Maranello και σε συνάντηση χορηγών στη Μαδρίτη τη Δευτέρα σημειώνοντας: «Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο Maranello και αέρας αυτόπεποίθησης. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και να γευτούμε τη νίκη που είχε φύγει από εμάς για λίγο».